Actualitat

“Som dels que transformem la realitat, pas a pas, amb propostes realistes però ambicioses”

23 maig 2023

El Primer Secretari del PSC, Salvador Illa, ha afirmat avui que “som a la recta final de la campanya i hem vist amb sorpresa que s’han expressat de forma molt nítida dues maneres molt diferents d’entendre la política: qui l’entén com a servei públic i qui l’entén com una simple ocupació del poder”. “Nosaltres som dels primers i som dels que transformem la realitat, pas a pas, amb propostes realistes però ambicioses”, ha dit.

En un acte a Santa Coloma de Gramenet amb la candidata del PSC a la reelecció, Núria Parlon, Salvador Illa ha assegurat que “quan algú entén la política com a servei públic, actua amb respecte i educació, mirant endavant, afrontant les coses amb tenacitat. En canvi, quan algú l’entén com una simple ocupació del poder sempre està crispat i tot ho veu com una confrontació”. “Nosaltres som els de la política útil”, ha subratllat.

Per la seva banda, Núria Parlon ha afirmat que “està sent una campanya molt intensa. Ens estem veient amb tots els col·lectius i amb tots els barris, i s’està veient la feina que estem fent perquè la ciutat sigui cada dia una mica millor. Piquem pedra al costat de les ciutadanes i les ciutadanes”.