Actualitat

”Senyor Aragonès: no té cap dret a deixar desemparats els més de 200.000 servidors públics de Catalunya”

1 desembre 2021

Salvador Illa pregunta a Pere Aragonès al Parlament de Catalunya

El president del Grup Parlamentari Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa, ha destacat avui a la sessió de control parlamentari al Govern que “el senyor Aragonès no té cap dret a deixar jurídicament desemparats els més de 200.000 servidors públics de Catalunya”.
Salvador Illa ha lamentat que el Govern hagi retirat l’acusació contra els presumptes agressors d’un grup d’agents de Mossos d’Esquadra en una protesta l’any 2018: “És un fet sense precedents que m’avergonyeix com a ciutadà”. Per això, ha preguntat: “Pensa corregir aquest fet, senyor Aragonès? Pensa cessar el responsable i proporcionar assistència jurídica als servidors públics?”.
“Vostè és el màxim responsable dels més de 200.000 servidors públics que hi ha a Catalunya i no té cap dret a deixar-los desemparats jurídicament, quan fan la seva feina servint a Catalunya”, ha destacat el també cap de l’Oposició, que ha qualificat de “trist i equivocat” el camí que segueix Pere Aragonès.
En aquest sentit, l’ha emplaçat a “que toqui de peus a terra i vagi a les coses, ocupant-se de què les coses funcionin”.

Les fotos

Ple del Parlament

El tweet destacat