Actualitat

Santos Cerdán: “Comparteix Alberto Nuñez Feijóo les paraules d’Ayuso en les quals afirma que el president Sánchez vol posar l’oposició a la presó? Són unes afirmacions molt greus”

8 novembre 2022

Jornada de treball a Sant Boi amb Santos Cerdán
El secretari d'Organització del PSOE participa en una jornada de treball organitzada pel PSC del Baix Llobregat a Sant Boi

Aquest dilluns el secretari d’Organització del PSOE, Santos Cerdán, ha participat en una jornada de treball organitzada per la federació socialista del Baix Llobregat a Sant Boi titulada “El Poder de la Rosa al Baix Llobregat”. Ho ha fet acompanyat per la viceprimera secretària d’Organització i Acció Electoral del PSC i alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret; pel primer secretari del PSC del Baix Llobregat i senador, Antoni Poveda; i per més d’un centenar de militants i simpatitzants.

Durant l’acte, Santos Cerdán s’ha preguntat si el líder del PP, Albert Núñez Feijóo, comparteix les declaracions de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, en les quals assegurava aquest dilluns que el president del Govern, Pedro Sánchez, està preparant un cop d’estat per enderrocar el rei i instaurar la república, i que vol posar l’oposició a la presó. “Hem de saber com més aviat millor què en pensa el líder del PP, perquè són afirmacions molt greus. Què serà el següent: no reconèixer les derrotes electorals com fa Trump?”, ha dit el secretari d’Organització del PSOE, que ha recordat que l’estratègia del PP, tant de Feijóo com d’Ayuso, passa per alimentar la confrontació i la divisió de la societat espanyola.

D’altra banda, Cerdán ha reivindicat la tasca duta a terme pel PSC en els darrers anys. “En els moments més complicats el PSC sempre hi ha estat. Sempre ha estat al costat de la ciutadania, perquè és el partit que més entén Catalunya. A més, la seva aposta pel diàleg i la convivència està donant els seus fruits”, ha dit.

Lluïsa Moret ha afirmat que “les catalanes i els catalans no esperem res del govern de Pere Aragonès. El seu objectiu no són les necessitats que té la societat catalana. Els seus interessos són partidistes i electorals per guanyar les properes eleccions municipals”. L’alcaldessa de Sant Boi també ha destacat la tasca del Govern de Pedro Sánchez, i ha afegit que “ha pres totes les mesures que ha calgut per protegir la ciutadania, sobretot la més vulnerable, i reactivar l’activitat econòmica i social.”

Finalment, Antoni Poveda ha lamentat que el president d’ERC, Oriol Junqueras, tingués un lapsus en l’entrevista que li va fer diumenge passat La Vanguardia, ja que va assegurar que “el PSC té un llarg camí a recórrer si es vol reconciliar amb la societat catalana”. “Es deuria referir a ERC, perquè nosaltres sempre hem treballat per unir la societat catalana. El PSC, a diferència d’ERC, no cataloga els catalans entre bons i dolents“, ha emfatitzat.