Actualitat

Santa Coloma, al Congrés Extraordinari del PSC

20 desembre 2021

CongrésGraderia
El passat Congrés Extraordinari del Partit dels Socialistes de Catalunya, celebrat el 18 i el 19 de desembre, s'ha saldat amb la presència de dos colomencs a la Comissió Executiva encapçalada pel nou primer secretari del partit, Salvador Illa.

L’alcaldessa i primera secretària de l’agrupació socialista de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, torna a exercir un càrrec orgànic de responsabilitat al partit en assumir la Secretaria de Polítiques de Seguretat. Salvador Illa ha volgut destacar el nomenament de Parlon, qualificant la seguretat com un dels àmbits essencials en què Catalunya ha d’avançar.

Raúl Moreno, diputat al Parlament, segueix al capdavant de la Secretaria de Polítiques Socials, de la qual és responsable des del Congrés del 2016.

L’agrupació colomenca del PSC tanca així una recta final d’un 2021 en què ha vist com Andrea Gutiérrez, militant de les joventuts del partit, ha passat a ocupar la Secretaria de Cultura a la Comissió Executiva Federal de les Joventuts Socialistes d’Espanya al 26è Congrés que va tenir lloc entre els dies 10 i 12 de desembre a Madrid. Un any en què el també colomenc Sergio Pozo ja havia estat nomenat primer secretari de la federació del Barcelonès Nord de la Joventut Socialista de Catalunya.

 

Fotos: Alba Evangelista