Actualitat

Salvador Illa ofereix un acord de país per desbloquejar la negociació dels pressupostos

17 novembre 2021

Salvador Illa en roda de premsa al Parlament de Catalunya

Proposa una reunió urgent a Pere Aragonès per superar blocs i aconseguir uns comptes per Catalunya

El president del Grup Parlamentari Socialistes i Units per Avançar i Cap de l’Oposició, Salvador Illa, ha ofert avui a Pere Aragonès un acord de país per desbloquejar la negociació dels pressupostos de la Generalitat.

“La majoria de la investidura s’ha trencat i no té la solidesa necessària per afrontar amb solvència les necessitats que té Catalunya”, ha dit Illa, afegint que, a causa de la situació excepcional ha demanat una reunió urgent a Pere Aragonès “per fer uns pressupostos de país i no de bloc”.

Tanmateix, ha detallat 5 eixos prioritaris que haurien de tenir els comptes: reforç de la sanitat; reconstrucció econòmica amb especial èmfasi en la indústria i el medi ambient; aprofitament dels fons europeus; garantir que ningú queda enrere, i prou recursos per polítiques d’igualtat i feminisme.

“El meu oferiment a Pere Aragonès és sincer i crec fermament que és el més convenient per Catalunya, al marge de partidismes, perquè plegats podem aprofitar les oportunitats”, ha conclòs Salvador Illa.

Les fotos de Salvador Illa al Ple del Parlament de Catalunya

Ple del Parlament 17/11/2021

Vídeo de la intervenció completa

Vídeo complet de Salvador Illa

El tweet destacat