Actualitat

Salvador Illa fa una crida a enfortir el partit per servir millor a la societat

27 juliol 2023

Salvador Illa, Lluïsa Moret i Antoni Poveda
El primer secretari del PSC destaca el fort recolzament que ha tingut el partit a la comarca del Baix Llobregat

Aquest dimecres la federació socialista del Baix Llobregat ha celebrat el seu tradicional sopar d’estiu a la Pineda de Gavà. La trobada ha comptat amb la participació de 200 militants (alcaldes, alcaldesses, regidors, regidores, càrrecs orgànics…) i amb la intervenció del primer secretari del PSC i cap de l’Oposició al Parlament, Salvador Illa; de la viceprimera secretària d’Organització i Acció Electoral del partit, presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret; i del primer secretari del PSC del Baix Llobregat i senador, Antoni Poveda.

Illa ha fet una crida a enfortir el partit per servir millor a la societat: “El partit és molt important, estructura la nostra democràcia. Hem de reivindicar amb orgull la nostra organització, perquè ha estat gràcies a ella que hem obtingut uns molt bons resultats en les eleccions municipals i generals.” El primer secretari del PSC ha reivindicat, així mateix, el fort recolzament que ha tingut el partit al Baix Llobregat en les darreres eleccions generals i la importància que ha suposat per a la victòria del PSC a Catalunya: “Aquesta federació és tot un exemple de l’esperit col•lectiu del nostre partit i de com organitzar-lo de forma eficaç”, ha dit Illa.

Al Baix Llobregat la candidatura encapçalada per Meritxell Batet ha obtingut més de 163.320 vots, fet que suposa un 40% del total de paperetes emeses.

Per la seva part, Lluïsa Moret ha remarcat que els comicis municipals i generals “ens han permès créixer i consolidar-nos com el primer partit de Catalunya. Els i les socialistes som de fiar, complim els nostres compromisos i gestionem bé les expectatives.” Moret, en aquest sentit, ha reivindicat que el PSC hagi passat d’ostentar 92 alcaldies a 129.

Finalment, Antoni Poveda ha posat en valor el fet que el PSC hagi guanyat les alcaldies de Sant Feliu de Llobregat, Corbera i Collbató i que a la comarca hagi passat de tenir 199 regidors i regidores a 207: “Som la referència de progrés de Catalunya. Entomem aquesta responsabilitat i seguirem treballant, com sempre, per la justícia social i la generació d’oportunitats”, ha assenyalat Poveda, que ha subratllat la importància que ha suposat la victòria del PSC per aturar la dreta i l’extrema dreta.