Actualitat

“Trepitjant territori constatem que la ciutadania vol que li resolguem els problemes i siguem útils”

4 juny 2022

Salvador Illa a Calella

El president del Grup Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa, ha reivindicat avui “la bona política, la que suma i és constructiva”. “Trepitjant territori constatem que la ciutadania demana que resolguem els seus problemes, sumem i siguem útils”. 

“Seguim escoltant la ciutadania per intentar proporcionar solucions concretes als seus problemes. És la bona feina que es fa des de molts ajuntaments i el que voldríem que fes el govern Aragonès perquè Catalunya ho pot fer millor”, ha dit Salvador Illa en una atenció a mitjans a Calella, en el marc d’una visita a diversos municipis del Maresme acompanyat de la portaveu del Grup Socialistes i Units per Avançar,  Alícia Romero

Sobre la inversió en infraestructures a Catalunya, Salvador Illa ha explicat que durant els anys de govern del PP “hi ha hagut un dèficit inversor que el govern liderat per Pedro Sánchez està revertint”. Ha lamentat el llenguatge emprat per alguns membres del govern per valorar aquest tema i ha demanat “aplicar-se el principi d’autoexigència perquè si un té autoexigència té més credibilitat”, recordant que la T-Mobilitat impulsada per la Generalitat porta 7 anys de retard. “M’ofereixo a aportar solucions perquè Catalunya mereix tenir unes inversions a la seva altura i per això calen moltes reunions, tècniques i polítiques”.