Actualitat

Illa a Aragonès: “En matèria de seguretat, escolti més els alcaldes i alcaldesses del PSC i menys la CUP”

28 maig 2022

Salvador Illa al Consell d’alcaldesses i alcaldes del PSC

Collboni: “La ciutadania vol que estiguem pendents de donar solucions i no pendents de les eleccions d’aquí a un any”

El president del Grup Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa, ha demanat avui a Pere Aragonès i al conseller Joan Ignasi Elena que, “en matèria de seguretat, escoltin més els alcaldes i alcaldesses del PSC i menys la CUP”.

En la seva intervenció al Consell d’alcaldesses i alcaldes del PSC, Salvador Illa ha exigit al govern de la Generalitat “que faci la seva feina”. “Semblen distrets amb altres qüestions i pugnes internes i, mentrestant, els nostres alcaldes i alcaldesses, i els nostres regidors i regidores estan on cal estar: escoltant i solucionant els problemes de la ciutadania”.

El líder socialista ha posat en valor que els i les dirigents socialistes treballen incansablement cada dia per copsar i donar resposta a les principals necessitats de la ciutadania, que principalment són la generació de prosperitat per tothom sense que ningú quedi enrere i garantir la convivència i la seguretat.

“On governem estem centrats en governar i, on no, en fer oposició constructiva per ajudar a resoldre problemes en moments difícils”, com demostra “l’acord al que s’ha arribat per defensar sense embuts el català sense atacar el castellà”. “Els que fem la feina feta no ens angoixem ni tenim pressa, a diferència d’altres que governen però ja s’estan proclamant candidats. No cal córrer. Seguim governant i fent propostes útils. És la garantia que oferim: treballar dia a dia perquè Catalunya torni a ser punta de llança”.

El viceprimer secretari de Política Municipal del PSC, Jaume Collboni, també ha destacat que els i les socialistes governaran “fins al final de mandat, proclamant ara els candidats i candidates a l’oposició i escollint els que governen al final”. “Governarem fins al final, perquè la ciutadania vol que estiguem pendents de donar solucions i no pendents de les eleccions d’aquí a un any”.

JJOO d’Hivern

Salvador Illa ha aprofitat per defensar els JJOO d’Hivern: “Ni un pas enrere. Els socialistes seguim tenint un compromís clar perquè ni el Pirineu ni Catalunya mereixen perdre aquesta oportunitat”.