Actualitat

“Reafirmem la nostra aposta pel diàleg, entre els dos governs i també entre catalans”

6 maig 2022

Alícia Romero al Parlament de Catalunya

La portaveu del Grup Socialistes i Units per Avançar, Alícia Romero, ha afirmat avui que “reafirmem la nostra aposta pel diàleg, entre els dos governs i també entre catalans. Fora del diàleg no hi ha solució, creiem que aquest és l’únic camí”. “El compromís de diàleg del President Sánchez amb Catalunya és total, i esperem que també ho sigui per part del President Aragonès”, ha dit.

Alícia Romero ho ha dit en roda de premsa al Parlament després de la reunió del Govern Alternatiu, que avui ha aprovat dos documents: una estratègia sobre els regadius i un informe sobre el Corredor Mediterrani. Respecte al primer cas, la portaveu socialista ha assenyalat que “Catalunya és una potència agroalimentària molt important. La nostra és una aposta per tenir infraestructures que ens permetin ser fèrtils amb la nostra producció, afrontar les retallades en aquest sector i lluitar contra la despoblació”.

Per altra banda, sobre l’informe d’execució del Corredor Mediterrani, Alícia Romero ha indicat que “es tracta d’una infraestructura clau a la que s’ha donat un impuls de la mà del President Sánchez amb 1.700 milions. Tenim un compromís ineludible amb aquesta infraestructura, perquè és m0lt important per a la nostra economia davant d’un Govern de Catalunya que no governa”.