Actualitat

Raül Casado, cap de llista de Progrés Municipal-CP a Sant Cugat

6 juliol 2022

Aquest passat dimarts i per unanimitat, el grup Sant Cugat Progrés Municipal-CP va escollir al Raül Casado com a cap de llista per a les properes eleccions municipals al maig de 2023.

Raül Casado, de trenta-dos anys, llicenciat en Dret i Màster en Administració Pública, optarà per segona vegada a guanyar l’alcaldia del seu poble després que a les darreres municipals hi hagués un empat a vots amb el candidat d’ERC i una moneda a l’aire acabés decidint l’alcaldia i el govern a Sant Cugat Sesgarrigues.

“Treballaré per tornar a tenir novament la responsabilitat d’encapçalar la gestió del nostre municipi com a alcalde, tot recuperant el lideratge com a referent comarcal en gestió municipal, definint un projecte de poble que recuperi l’estabilitat perduda i posi novament al centre de la política municipal, entre d’altres, el manteniment de l’espai públic, el jovent, l’associacionisme local, la cultura i el control econòmic”.

El Raül compta amb una gran experiència pel que fa la gestió municipal, portant la coordinació de serveis de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos els darrers tres anys, a més dels últims deu anys com a regidor municipal, vuit dels quals també com a conseller comarcal d’esports. El grup de Progrés Municipal també ha aprovat donar-li tota la confiança per a que elabori una nova llista guanyadora i molt transversal que tingui com objectiu ser un reflex de la realitat diversa que defineix Sant Cugat.