Actualitat

Raquel Sánchez: “El PSC serà clau en la victòria de Pedro Sánchez i del progrés front el retrocés”

20 juliol 2023

Acte amb Raquel Sánchez i Sònia Guerra a Gavà
La ministra i candidata socialista afirma en un acte a Gavà que "és molt preocupant que el PP estigui assumint el marc mental i polític de Vox"

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i candidata al Congrés, Raquel Sánchez, ha afirmat aquest dimecres que “el PSC serà clau en la victòria de Pedro Sánchez i del progrés front el retrocés”. En un acte a Gavà amb les candidates al Congrés Sònia Guerra (ha estat diputada en les dues passades legislatures) i Cristina Padrol (és la primera secretària de la Joventut Socialista del Baix Llobregat), i l’alcaldessa Gemma Badia, Sánchez ha recordat que “el 23J només hi ha dues possibilitats: o un govern de progrés encapçalat per Pedro Sánchez o un govern del PP amb l’extrema dreta de Vox. O un govern que puja el Salari Mínim Interprofessional, revaloritza les pensions, treballa per la classe treballadora i perquè ningú es quedi enrere o bé un govern que defensa els interessos dels més poderosos i que vol derogar totes les conquestes socials assolides.”

“És molt preocupant que el PP estigui assumint el marc mental i polític de Vox. És indigne que Feijóo parli de violència intrafamiliar i que estiguin canviant drets per cadires. Amb els drets de les dones no es mercadeja”, ha dit Sánchez, que ha remarcat que el socialisme serà el dic de contenció de la dreta i l’extrema dreta.

D’altra banda, la candidata al Congrés ha afirmat que a Feijóo “no li agraden els debats perquè no li agrada la realitat. Per això, l’única política i l’únic argument que té és la mentida.”

Per la seva part, Sonia Guerra ha insistit que Feijóo “viu de la mentida i de les fal·làcies.” “Diu que ha de governar la llista més votada, però la realitat és que el PP no ho ha respectat a comunitats autònomes com Canàries o Extremadura”, ha afegit.

“Necessitem una mobilització inèdita per frenar l’aliança PP i Vox. Cada vot compta. Justament el vot ens iguala, perquè val el mateix el vot d’un empresari d’una multinacional que el del treballador d’una fàbrica”, ha assenyalat Guerra, que s’ha mostrat convençuda de la victòria de Pedro Sánchez.