Actualitat

“Qui va confiar en el PSC sap que la utilitat del seu vot ha estat proporcionar a Catalunya un pressupost”

13 març 2023

Elia Tortolero anuncia que el PSC lliurarà a Josep Borrell el Premi als Valors Europeus

La portaveu del PSC, Elia Tortolero, ha celebrat l’aprovació definitiva del pressupost de la Generalitat després d’una “negociació exigent” del PSC per millorar la proposta inicial del govern en benefici de la ciutadania: “Les persones que van confiar en el PSC saben que la utilitat del seu vot ha estat proporcionar a Catalunya un pressupost”.

En roda de premsa al Casal Socialista Joan Reventós, Elia Tortolero ha recordat que el PSC no volia que els catalans “acabessin pagant les conseqüències de tenir un govern feble i en minoria”. El govern de Pere Aragonès segueix “desorientat i col·lapsat abans d’arribar als dos anys”, i s’evidencia la seva incapacitat “de fixar un rumb per a Catalunya”. Per això, el PSC “ha intentat i seguirà intentant que aquesta desorientació no es traslladi a la ciutadania”.

“Ara tenim pressupost i volem posar Catalunya en marxa”, ha afegit la Elia Tortolero, recordant que la prioritat del PSC “és Catalunya i el benestar dels catalans i les catalanes”.

Privilegis dels expresidents del Parlament

Elia Tortolero també s’ha referit a la proposta registrada aquest dilluns pel grup socialista per modificar la llei sobre assignacions temporals i pensions als presidents del Parlament: “Poden ser percebudes com un privilegi injustificable. La política útil també és fer una política exemplar i confiem que la resta de grups donaran suport a aquesta proposta”.

Reconeixement a Josep Borrell

Elia Tortolero també ha anunciat que el pròxim 1 d’abril la Comissió Executiva del PSC lliurarà a Josep Borrell el Premi als Valors Europeus: “Estem molt orgullosos de la seva trajectòria i de la seva tasca. Està fent una gran feina en la gestió dels escenaris derivats de la guerra d’Ucraïna i les seves conseqüències”.