Actualitat

“Queden coses per resoldre, però espero que siguem capaços de fer-ho en els pròxims dies”

28 gener 2023

El primer secretari del PSC i president del Grup Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa, ha celebrat “el pas important que s’ha donat aquesta setmana” en les negociacions del pressupost de la Generalitat després que ERC hagi acceptat la proposta de la Ronda Nord: “Queden coses per resoldre, però espero que siguem capaços de fer-ho en els pròxims dies”. 

En declaracions als mitjans després de visitar el barri de la Marina del Port amb el viceprimer secretari de Política Municipal del PSC i candidat a l’Alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, Salvador Illa ha detallat que dilluns es reprendran les negociacions, “sense cap voluntat d’allargar ni dilatar les coses”. 

“La nostra voluntat ha estat sempre la de l’acord. Queden serrells no menors i hem de seguir treballant, totes les hores que calgui i amb la millor de les voluntats”, ha afegit Salvador Illa, recordant que els ciutadans i ciutadanes són el centre de totes les accions del PSC. 

Xavier Rubert de Ventós

Salvador Illa i Jaume Collboni han lamentat la mort de Xavier Rubert de Ventós, traslladant el seu condol a família i amistats. Jaume Collboni ha dit que ha estat “un dels referents del pensament i de la reflexió en aquest país”.