Actualitat

“Que encara no hi hagi Govern és una falta de respecte a catalanes i catalans”

24 abril 2021

1c6c3548-9351-47fd-81e0-18590fa8fa73

El candidat del PSC a la Presidència de la Generalitat, Salvador Illa, ha assenyalat avui que “ens trobem que a Catalunya encara no tenim Govern més de dos mesos després de les eleccions, i portem sis mesos de Govern en funcions. Això és una falta de respecte a les catalanes i als catalans. Catalunya no es mereix aquesta situació”.

 

Durant una visita a Lleida, després de reunir-se amb professionals sanitaris, el líder socialista ha indicat als partits que negocien formar Govern que “si no s’hi veuen amb cor, que facin un pas al costat i que permetin que aquells que tenim les idees clares i sabem què convé a Catalunya puguem assumir el lideratge d’un Govern d’esquerres que se centri en la recuperació de l’economia, en vèncer el virus i en garantir que ningú no queda enrere”.

 

Referint-se a la campanya per a les eleccions de Madrid, Salvador Illa ha assenyalat que “hi ha un debat entre democràcia i feixisme”. “No és tolerable que no es condemnin explícitament i enèrgicament unes amenaces intolerables en democràcia. Hem d’estar al costat de la democràcia”, ha conclòs.