Actualitat

Poveda, sobre l’augment del 8,5% en les pensions: “Aquí es veu la diferència entre un govern del PSOE i un del PP”

27 gener 2023

Reunió PSC Baix Llobregat
El primer secretari del PSC del Baix Llobregat celebra la pujada del 8,5% de les pensions que ha impulsat el govern de Pedro Sánchez

El primer secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, ha celebrat que les persones jubilades ja hagin cobrat la seva pensió amb l’increment del 8,5% impulsat pel govern de Pedro Sánchez. Poveda, en aquest sentit, ha recordat que aquesta mesura beneficiarà als més de 155.000 pensionistes que hi ha al Baix Llobregat.

“Aquest increment té un impacte directe en la ciutadania. Aquí es veu la gran diferència entre un govern de dretes i un d’esquerres: el govern del PP va apujar les pensions un 0,25% mentre que el del PSOE les ha incrementat un 8,5%”, ha assenyalat Poveda, que ha remarcat que en termes numèrics estem parlant d’un augment mensual de gairebé 108€. En aquest sentit, ha dit que amb el PP aquesta pujada seria de 3,5€.

El primer secretari de la federació socialista ha destacat també que les pensions no contributives han augmentat un 15%, fet que beneficarà a més de 5.000 pensionistes del Baix Llobregat.

Per a Poveda hi ha dos models: “el del PP, que governa contra els interessos de la majoria social del nostre país, i el del PSOE, que defensa els interessos i les necessitats de l’àmplia majoria de la nostra societat, treballa per millorar la qualitat de vida del conjunt de la ciutadania i, sobretot, que fa que ningú es quedi enrere.”