Actualitat

Poveda: “La societat catalana ha dit clarament que vol un govern estable i de progrés liderat per Pedro Sánchez. És l’hora del diàleg i l’entesa dins la Constitució per tal que aquest govern es posi en marxa”

6 setembre 2023

El secretariat del PSC del Baix Llobregat

El primer secretari del PSC del Baix Llobregat i senador, Antoni Poveda, ha recordat aquest dimarts que la societat catalana va apostar “per un govern d’estabilitat i progrés” i ha demanat a les forces polítiques independentistes que tinguin present aquesta “voluntat política.” “Els espanyols i les espanyoles necessitem com més aviat millor un govern progressista liderat pel president Pedro Sánchez. No és hora de bloquejos. És l’hora del diàleg i l’entesa dins la Constitució”, ha assenyalat.

En una reunió del secretariat del PSC del Baix Llobregat, el primer secretari de la federació socialista ha dit que qui impedeixi la investidura de Pedro Sánchez “estarà alienant-se amb PP i Vox, justament les formacions polítiques que van perdre els comicis i a qui la ciutadania va rebutjar per la seva proposta de retrocés i d’involució.”

Finalment, Poveda ha remarcat que “és el moment de la política en majúscules” i que “els i les socialistes farem tot el possible perquè hi hagi un govern liderat per Pedro Sánchez que continuï adoptant mesures pioneres en l’àmbit social, industrial, econòmic, feminista, ecologista, cultural o esportiu.”