Actualitat

“Posarem els municipis en marxa per posar Catalunya en marxa”

27 març 2023

El Primer Secretari del PSC, Salvador Illa, ha afirmat avui que “comença la primera convenció municipalista online de Catalunya, on els i les socialistes dialogarem sobre temes importants per a tots els catalans i les catalanes. Sortim a guanyar les pròximes eleccions municipals: posarem els municipis en marxa per posar Catalunya en marxa”.

Durant la inauguració de la Convenció,. Salvador Illa ha assenyalat que “hem de posar en marxa els ajuntaments per posar Catalunya en marxa, perquè Catalunya no es pot governar d’esquena als ajuntaments i és molt difícil governar-la sense ells”.

En referència a la cimera sobre la sequera convocada pel Govern, el Primer Secretari del PSC ha afirmat que “hem fet arribar al senyor Aragonès cinc documents per intentar pal·liar els efectes de la sequera. Assistirem a la cimera per ajudar. És important impulsar una bona política de col·laboració amb tothom”.

Per la seva banda, la portaveu del PSC, Èlia Tortolero, ha indicat que “a la Convenció Municipal es debatran 20 temes estratègics per part de 60 alcaldables del PSC de tot el territori. Sortim a guanyar les pròximes eleccions municipals”.