Actualitat

“Pere Aragonès és el responsable d’haver començat tard a negociar el pressupost”

7 desembre 2022

El president del Grup Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa, ha recordat avui que s’ofereix des del 22 d’agost per negociar “un bon acord” de pressupostos a Catalunya, però Pere Aragonès no ha volgut: “No arribem a temps i Pere Aragonès és el responsable d’haver començat tard a negociar el pressupost”. 

En declaracions als mitjans durant una visita a la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat, Salvador Illa ha lamentat “l’actitud erràtica que han tingut Pere Aragonès i ERC, que primer deien que no volien negociar, després que no passava res si es prorrogaven els pressupostos i ara demanen un acord ràpid”. 

“Nosaltres sempre ens hem mantingut igual, disposats a fer que Catalunya tingui uns bons pressupostos. I estem treballant per arribar a un bon acord, amb un bon mètode i amb rigor, fent política útil i seriosa”, ha afegit Salvador Illa, acompanyat de l’alcaldessa del municipi i Viceprimera Secretaria d’Organització i Acció Electoral del PSC, Lluïsa Moret, i del senador Antonio Poveda. 

Per aconseguir aquest bon acord, ha apuntat Salvador Illa, “encara queda recorregut i molta feina a fer”, detallant que avui mateix s’ha reunit l’equip negociador d’infraestructures i ja s’estan agendant 3 reunions sectorials més.  “Fa uns dies deia que estàvem al principi del principi. Ara estem al principi”.