Actualitat

Pedro Sánchez participarà a la campanya electoral del PSC del Baix Llobregat

30 abril 2024

El PSC del Baix Llobregat celebrarà més de 200 actes durant la campanya electoral del 12M, d’entre els que destaquen les carpes al carrer, les passejades amb candidats/es, les trobades amb la militància i els mítings.

L’acte més esperat i més important de la campanya serà el que tindrà lloc el proper dijous 2 de maig a les 19h al Poliesportiu Parellada de Sant Boi. Serà un míting en el qual hi participaran l’alcaldessa de Sant Boi i presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret; el primer secretari del PSC i candidat socialista a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa; i el secretari general del PSOE i president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez.

Segons Antoni Poveda, primer secretari del PSC del Baix Llobregat, “hem plantejat una campanya electoral de molt carrer i molt propera a la ciutadania, però també amb actes de gran format com el que viurem el proper dijous a Sant Boi i on el conjunt del socialisme del Baix Llobregat demostrarà la seva fortalesa, la seva unitat, el seu escalf a Pedro Sánchez i el seu suport a l’objectiu de Salvador Illa d’obrir una nova etapa de progrés a Catalunya.”