Actualitat

“Només tornant a posar els municipis en marxa podrem tornar a posar Catalunya en marxa”

5 març 2023

El primer secretari del PSC i cap de l’Oposició, Salvador Illa, ha defensat que “cal tornar a posar Catalunya en marxa després de 10 anys d’estancament i divisió” i que “el país té prou valors, potencial i riquesa per aconseguir-ho”. 

“Només tornant a posar els municipis en marxa podrem tornar a posar Catalunya en marxa, i la garantia per aconseguir-ho són els alcaldes i alcaldesses socialistes”, ha dit Salvador Illa durant l’acte de presentació d’Eva Menor com a candidata socialista a la reelecció com a alcaldessa de Badia del Vallès, a l’Auditori Antonio Díaz Mago Pop. 

Salvador Illa ha reivindicat l’estil de fer política útil dels i les socialistes: “I com fem i practiquem política útil estem en condicions de demanar a la ciutadania que pensi en la utilitat del seu vot, pensant en alló que convé al seu municipi”. 

Compromís amb Badia del Vallès

Salvador Illa ha celebrat que el govern hagi acceptat finalment col•laborar en la retirada de l’amiant dels edificis de Badia del Vallès: “La llista de coses ben fetes és curta, però una d’elles és el suport a retirar l’amiant. A mi sempre em tindreu al costat amb aquest tema”.

També ha mostrat el seu compromís en fer costat els municipis en temes cabdals com la seguretat, l’atenció a la gent gran i l’ensenyament, recordant que el pressupost de la Generalitat que s’aprovarà divendres “és el que té més recursos a destinar en educació”, precisament gràcies al pacte amb el PSC.