Actualitat

”No s’entendria que ERC anés de la mà del PP amb la reforma laboral.”

17 gener 2022

Elia Tortolero del PSC davant els mitjans de comunicació
“ERC està destruint el prestigi dels Mossos i això no ho podem permetre”

La portaveu del PSC, Elia Tortolero, ha avisat avui que “no s’entendria que ERC anés de la mà del PP amb la reforma laboral.” “Reclamen el diàleg a Espanya, el neguen a Catalunya i pretenen bloquejar-lo quan hi ha un acord social”, ha destacat la portaveu socialista en roda de premsa.

Elia Tortolero ha recordat que el PSC ha impulsat una jornada sobre la reforma laboral que se celebrarà dimecres al Casal Socialista Joan Reventós amb la participació del primer secretari del partit, Salvador Illa, i dels agents socials. Hi haurà un diàleg entre el Secretari General de CCOO a Catalunya, Javier Pacheco; el Secretari General d’UGT a Catalunya, Camil Ros; el President de PIMEC, Antonio Cañete; i el Director de Relacions Laborals i Afers Socials de Foment del Treball, Javier Ibars.

També hi haurà una taula rodona amb Eduardo Rojo, catedràtic de dret del treball de la UAB; Raquel Gil, comissionada de promoció del treball i lluita contra la precarietat de l’Ajuntament de Barcelona; i Francesc Castellana, president del Consell Econòmic i Social de Barcelona i exdirector del SOC.

Situació dels Mossos
Sobre les darreres informacions relatives als canvis al cos de Mossos d’Esquadra, la portaveu socialista ha destacat que “Elena i Puigneró han de comparèixer sense més demora on toca, que és en seu parlamentària. Esperem que aquesta setmana expliquin què està passant. ERC està destruint el prestigi dels mossos i això no ho podem permetre”.
Elia Tortolero també ha recordat els tres objectius del PSC de cara al curs polític: “Fer política útil; explicar-nos i escoltar la ciutadania, i construir una alternativa a un govern que només governa per una part de catalans i catalanes”.

Així mateix, ha detallat que els socialistes també s’han fixat com a objectiu pel primer semestre de l’any “corregir l’anomalia que suposa que Catalunya sigui l’única comunitat autònoma sense llei electoral. Hem renovat 112 càrrecs i ara hem de resoldre aquest tema”.

Les fotos de la roda de premsa d’Elia Tortolero

Roda de premsa Elia Tortolero

El tweet destacat

Vídeo de la roda de premsa