Actualitat

“No és acceptable que el Govern abdiqui de les seves responsabilitats”

18 novembre 2020

eva-granados-3
Eva Granados diu a Aragonès que “vostè està descarregant la seva responsabilitat en el Conseller de Treball, i ell ho fa en els càrrecs de tercer nivell del seu departament”

La portaveu del Grup Socialistes-Units per Avançar, Eva Granados, ha dit avui al vicepresident Aragonès durant la Sessió de Control al Parlament que “se’ns va dir que el fiasco dels ajuts dels autònoms només és cosa de la Conselleria de Treball i no del conjunt del Govern. Fem una oposició constructiva i fem propostes, oferim el nostre suport a les mesures contra la pandèmia. Però no és acceptable que el Govern abdiqui de les seves responsabilitats. Vostè està descarregant la seva responsabilitat en el conseller, i ell ho fa en els càrrecs de tercer nivell del seu departament. Costa trobar tanta unanimitat en les crítiques a la gestió d’un Govern com amb vostès. Estan atrapats en els pugnes entre socis”.

El portaveu d’Ocupació, Pol Gibert, ha preguntat al conseller de Treball “com poden demanar als treballadors i treballadores d’aquest país que confiïn en vostè si ni els seus companys de Govern hi confien”. “No ens digui que no sabia que hi hauria una onada d’autònoms. Com se’ls va ocórrer convertir una ajuda per a autònoms en una cursa desesperada? Va ser injust. Son moltes les veus que demanen mes decisions perquè molta gent depèn de les seves decisions. Conseller, faci un pas al costat i deixi d’acumular titulars”, ha afegit.

Per la seva banda, a la sessió de control al Govern la diputada Beatriz Silva ha assenyalat que “l’última macroenquesta de violència contra la Dona constata que Catalunya és líder en violència masclista. Com és possible que amb aquestes xifres sobre la taula no hi hagi un pla de xoc ni es compti amb les altres forces polítiques per convertir això en una prioritat de país? Per què un govern que es defineix feminista no ha fet res per desplegar la llei d’eradicació de la violència masclista que espera des de 2008, 12 anys, un reglament i una memòria econòmica?”.