Actualitat

“No demano el vot perquè Catalunya sigui el malson de la resta d’Espanya, el demano perquè torni a ser el somni d’Espanya i Europa”

6 maig 2024

El Primer Secretari del PSC i candidat a la Presidència de la Generalitat, Salvador Illa, ha afirmat que “no demano el vot per incomodar, el demano per governar. No demano el vot per vetar, el demano per acordar. No demano el vot per retrocedir, el demano per avançar. No demano el vot perquè Catalunya sigui el malson de la resta d’Espanya, el demano perquè torni a ser el somni d’Espanya i Europa”.

En acte a Sant Boi de Llobregat al costat del Secretari General del PSOE i president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, i de la Viceprimera Secretària del PSC, Lluïsa Moret, Salvador Illa ha indicat que “treballarem per un autogovern que tracti a tots per igual, vinguin d’on vinguin, pensin el que pensin i parlin com parlin. Un autogovern que farà que Catalunya torni a ser admirada a Espanya i a Europa”.

Pedro Sánchez ha assegurat que “el meu deute amb Catalunya i amb el PSC és eterna. Serà un enorme orgull veure un nou president socialista al capdavant de la Generalitat: Salvador Illa. Plegats treballarem pel benestar, el progrés i la convivència”.