Actualitat

“Ningú té dret a arrossegar les institucions. La senyora Borràs ha estat condemnada per corrupció”

31 març 2023

El Primer Secretari del PSC, Salvador Illa, ha afirmat avui sobre la sentència de Laura Borràs que “és convenient acceptar el principi de realitat. La senyora Borràs ha estat condemnada per corrupció, això és el primer. Ho dic perquè estem escoltament posicionaments que confonen les coses. Espanya és un estat de dret, hi ha hagut un judici i s’ha dictat sentència. Ara s’ha d’actuar en conseqüència”.

En aquest sentit, Salvador Illa ha afegit que “ningú té dret a arrossegar les institucions. Ningú. Les institucions d’autogovern estan per sobre de tothom, també de la senyora Borràs. És lamentable que portem més de sis mesos d’interinitat al Parlament de Catalunya. I tercer, al nostre partit la senyora Borràs ja no tindria cap responsabilitat política”. “Adoptarem mesures perquè les institucions no es vegin arrossegades per una circumstància personal. Com a primer partit de la cambra. no ens quedarem de braços plegats”, ha dit.

Salvador Illa ha fet aquestes declaracions després de reunir-se amb PIMEC juntament amb el Ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá.