Actualitat

Moreno a Aragonès: “Posi en marxa la màquina de fer pressupostos”

11 octubre 2021

Raúl Moreno en roda de premsa

El portaveu adjunt del Grup Socialistes i Units per Avançar, Raúl Moreno, ha destacat en roda de premsa el fet que Catalunya continuï sense pressupostos: “no ens podem permetre aquesta deixadesa per part del Govern de la Generalitat”.  També ha volgut, en primer lloc, dedicar unes paraules a l’acte d’homenatge a Sergi Mingote del passat 10 d’octubre: “volem tenir un record sincer pel nostre company i esportista d’elit”.

Per altra banda, en relació a la celebració de l’Escola de Tardor del PSC 2021, Moreno ha volgut destacar que: “hem constatat la fortalesa del projecte i hem valorat la feina del govern progressista de Pedro Sánchez”. En aquest sentit, el portaveu adjunt ha afirmat que “hem pogut reflexionar sobre cap a on va el projecte socialista”.

Respecte a la presentació dels pressupostos de la Generalitat, Raúl Moreno ha volgut referir-se a la qüestió, ja que el passat 10 d’octubre va vèncer el termini per presentar-los. Moreno ha afirmat que: “se’ns va dir que aquests pressupostos estarien dins el termini i no ha sigut així”. En aquest context, el portaveu adjunt ha demanat al president Aragonès que: “posi en marxa la màquina de fer pressupostos i les prioritats del país. Centri la seva acció de govern en la presentació dels pressupostos aquests dies”.

Moreno ha explicat que el PSC està disposat a seure amb el Govern perquè aquests pressupostos siguin una realitat, ja que: “són absolutament necessaris”.

El tweet destacat

Vídeo de la intervenció completa

Vídeo complet de Raúl Moreno