Actualitat

Lourdes Borrell: “Volem construir una majoria molt àmplia amb totes les santfeliuenques i santfeliuencs que volen un canvi a la ciutat”

8 novembre 2022

Lourdes Borrell
La portaveu del PSC a l'Ajuntament de Sant Feliu ha estat escollida candidata a l'alcaldia

La portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i cap de l’Oposició al consistori, Lourdes Borrell, ha estat escollida candidata a l’alcaldia després que hagi rebut el suport unànime de la militància en una assemblea extraordinària.

“Moltes gràcies pel vostre recolzament. Sou vosaltres, companyes i companys, els que en els moments més complicats doneu sentit a la nostra acció política. Sense la vostra empenta no hauríem guanyat les eleccions municipals de 2019. I serà gràcies a la vostra determinació i il·lusió que construirem una majoria molt àmplia per capgirar el rumb polític de la nostra ciutat”, ha dit en l’acte.

Borrell ha explicat que “en un moment com l’actual i, vist el full de ruta del govern municipal d’ERC i els comuns, només hi ha una opció: construir una alternativa amb una majoria àmplia de veïnes i veïns per posar, novament, les persones al centre de l’acció municipal.”

La candidata socialista ha recordat que “davant d’un govern que s’ha demostrat incapaç per resoldre els problemes de la ciutadania, hem procurat exercir sempre una oposició constructiva i responsable per tal de ser el més útils possibles a les veïnes i els veïns, sobretot en els moments més dificils”. “Lamentem, però, que el govern hagi tingut sovint una actitud sectària i de mensypreu cap a la mà estesa del PSC”, ha afegit.

“Hi ha motius de sobra pel canvi polític a Sant Feliu, com ho demostra la incapacitat del govern municipal per construir habitatge de lloguer assequible i social, les llistes d’espera en l’àmbit de les polítiques socials, la deixadesa de les polítiques juvenils, la falta d’acompanyament a les entitats o al comerç, la manca d’atenció a la soledat no desitjada de la gent gran o la brutícia en la què es troben els carrers i les places. Però si hagués de triar un motiu pel canvi diria que ERC i els comuns han demostrat que no són la garantia de seguiment i acompanyament que necessita el soterrament, el projecte de transformació més important de les darreres dècades”, ha dit.

A més de ser candidata a l’alcaldia de Sant Feliu, Lourdes Borrell també és consellera comarcal de Desenvolupament Econòmic i Estratègic i secretària d’Economia i Treball del PSC del Baix Llobregat.