Actualitat

L’eurodiputada Laura Ballarín destaca la importància de les indústries farmacèutiques del Baix Llobregat a Europa

16 febrer 2024

Laura Ballarín
Ballarín ha participat en una jornada de treball amb alcaldes, alcaldesses i membres de l'executiva de federació del PSC del Baix Llobregat i, posteriorment, ha visitat dues empreses farmacèutiques a Sant Joan Despí

L’eurodiputada del PSC Laura Ballarín ha participat avui en una jornada de treball amb alcaldesses, alcaldes i membres de l’executiva de la federació socialista del Baix Llobregat per explicar els principals projectes europeus que s’estan desenvolupant actualment a les institucions comunitàries i per compartir les línies polítiques i estratègiques de la campanya de les eleccions europees del proper mes de juny. “Els alcaldes i les alcaldesses socialistes d’aquesta comarca són un autèntic referent al nostre partit i a Europa en àmbits com l’impuls de la indústria, la competitivitat o la innovació, però també per frenar els discursos de l’extrema dreta”, ha afirmat l’eurodiputada. “És molt important que ens mobilitzem de cara a les eleccions europees perquè ens hi juguem molt i, a més, els socialdemòcrates som l’única opció política capaç de frenar l’avenç de les forces ultraconservadores i populistes”, ha afegit.

Posteriorment, Ballarín s’ha desplaçat a Sant Joan Despí, on ha visitat Bayer i Reig Jofre, dues empreses molt destacades en l’àmbit farmacèutic. En aquest sentit, s’ha reunit amb els directius d’aquestes indústries per explicar-los la revisió del paquet farmacèutic que s’està debatent actualment al Parlament Europeu. “Tindrà un gran impacte a casa nostra, ja que el 40% de la indústria espanyola es concentra a Catalunya i, sobretot, al Baix Llobregat”, ha remarcat l’eurodiputada socialista.

Per la seva part, el primer secretari del PSC del Baix Llobregat i senador, Antoni Poveda, ha volgut agrair la visita de Ballarín i ha assegurat que “les eleccions europees són molt importants i, per això, estic convençut que la nostra comarca es mobilitzarà massivament per aturar l’extrema dreta. Ja ho vàrem fer el 23 de juliol quan vam contribuir a la victòria del PSC a Catalunya i a la reelecció de Pedro Sánchez com a president del Govern.”