Actualitat

L’equip negociador del PSC per als Pressupostos continua treballant davant la passivitat del Govern

28 novembre 2022

Aquesta tarda s’han reunit al Parlament de Catalunya els membres de l’equip negociador del PSC per als Pressupostos de la Generalitat. Els integrants de l’equip, encapçalats per la portaveu Alícia Romero, treballen des de fa setmanes per determinar quins són els comptes més adients per tal que Catalunya afronti les seves necessitats més immediates i les conseqüències de la crisi derivada de l’atac contra Ucraïna.

Els membres de l’equip negociador continuen treballant per establir quines són les prioritats que s’han d’abordar a Catalunya i així vetllar perquè les inversions de la Generalitat s’utilitzin per a afavorir els sectors més vulnerables.

Segons Alícia Romero, “estem disposats a parlar i a avançar. Per això seguim treballant internament. Demanem al senyor Aragonès i a ERC que clarifiquin si volen negociar amb el PSC i tenir uns pressupostos de país. Catalunya no es mereix aquesta passivitat del Govern en un moment tan delicat per a les ciutadanes i els ciutadans”.

A la reunió d’avui hi han assistit, a més d’Alicia Romero, el diputat Jordi Riba, l’exsecretari general d’Economia, Martí Carnicer, el secretari d’Economia del PSC, Francesc Trillas, la portaveu de Pressupostos al Congrés, Montse Mínguez, la coordinadora del Grup Socialistes i Units per Avançar, Nèlia Martínez, i l’economista del grup, Victor Sòria.