Actualitat

“L’actitud ha de ser, especialment en l’àmbit educatiu, de col·laboració i de sumar esforços”

6 setembre 2022

El Primer Secretari del PSC, Salvador Illa, ha afirmat avui que “volem manifestar un desig, que les coses vagin bé, i oferir el suport del grup parlamentari perquè sigui així. Som defensors de la política útil i constructiva”. “Però les coses es poden fer millor i s’han de fer millor. No fa falta anar a última hora ni improvisar. L’actitud ha de ser, especialment en l’àmbit educatiu, de col·laboració i de sumar esforços. De consensuar les coses. Aquesta és l’actitud que voldríem. Esperem, per exemple, que es resolgui la dissonància amb l’oferta i la demanda de places de la FP”, ha afegit.

En declaracions des de l’escola Sant Jordi de Pineda de Mar, en el marc de l’inici de curs a Catalunya, Salvador Illa ha volgut “agrair a tota la comunitat educativa la feina que han fet i que fan per tirar endavant un servei essencial de l’estat del benestar després d’uns anys difícils, Volem subratllar també el paper de tor el món municipal, que té una implicació molt directa en el funcionament de les escoles”.

“Esperem que en aquest inici de curs l’esforç se centri en la millora de les competències d’aprenentatge. S’està fent una feina molt valuosa en aquets sentit. Crec que ha de ser el focus de tots”, ha conclòs.