Actualitat

“La UE fa una inversió social del 40% al món. No paga la pena mantenir i enfortir aquest projecte?”

29 maig 2024

El Primer Secretari del PSC, Salvador Illa, ha afirmat que “la UE som un 6% de la població del món, produïm un 20% de la riquesa del món i fem una inversió social del 40% al món. No paga la pena apostar per això? No paga la pena mantenir i enfortir aquest projecte?”.

A l’acte “Una Europa més feminista” celebrat a Santa Coloma de Gramenet, la número 2 del PSOE a les eleccions europees, Iratxe García, ha assegurat que “gràcies al President Sánchez i la socialdemocràcia europea, aconseguim que a Espanya arribin 160.000 M€ per a afrontar el futur. El PP va posar pedres al camí per a intentar enderrocar al govern: la seva única obsessió”.

La candidata del PSC Laura Ballarín ha dit que “encarem les eleccions europees amb l’optimisme i entusiasme que vam tenir el 12 de maig amb Salvador Illa. Aquestes eleccions són cabdals: mai com fins ara el projecte europeu estava en joc”.

La portaveu del PSC i alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, ha subratllat que “aquestes eleccions van d’apostar perquè Europa continuï sent el motor del progrés i de la transformació, també de les ciutats, o d’una regressió que ens farà perdre drets”.