Actualitat

“La gran majoria no volem conflicte, volem solucions. Volem diàleg”

26 setembre 2021

Salvador Illa y Miquel Iceta en la Festa de la Rosa

El ministre de Cultura i Esports i primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha indicat que “sé que deixo el partit en mans d’algú que el portarà encara més lluny”. “Gràcies, Salvador Illa, per haver fet del PSC el primer partit de Catalunya, un mèrit que també és col·lectiu. El nostre és un partit gran i divers. La feina del Salvador tot just ha començat i que ha d’acabar amb el millor servei per a aquest país, la Presidència de la Generalitat”, ha afegit.

“Necessitem algú que sàpiga motivar-nos, que no s’amagui en els mals moments. Fins i tot els que no el voten admeten que Salvador Illa és la persona que necessitem”, ha afegit. Segons Miquel Iceta, “la represa dels socialisme arreu del món s’està produint perquè els nostres valors serveixen per a aquests moments tan difícils. Estaríem com estem sense la vacunació dissenyada pel Salvador i ni tenint un President com Pedro Sánchez, tan amatent a la reconstrucció econòmica?.

“La gran majoria no volem conflicte, volem solucions. Volem diàleg. Que hi ha una altra sortida que no sigui la del diàleg? El contrari del diàleg és el conflicte, i no és la solució. Necessitem pragmatisme, avenços concrets; tindrem entrebancs, sens dubte, però no canviarem el rumb”, ha assegurat Iceta.

El president del Grup Parlamentari Socialistes i Units per Avançar i secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa, ha començat la seva intervenció expressant el seu suport als habitants de La Palma i afirmant també que “estem al costat dels ciutadans de Barcelona. Els socialistes catalans estem amb les barcelonines i els barcelonins que saben que es pot gaudir sense destrossar i que saben que la festa i el civisme són complementaris. Condemnem amb rotunditat els aldarulls d’aquests dies i fem una crida al civisme a Barcelona i Catalunya, donem el nostre suport sense reserves als cossos de seguretat i els serveis municipals que vetllen per la ciutadania”.

“S’ha d’estar al peu del canó, també quan hi ha incidents d’ordre públic. Però quan n’hi ha, alguns no hi son mai. S’amaguen. Prou de desautoritzar els agents de l’autoritat, se’ls ha de garantir la seva defensa i estarem al seu costat. I és moment de cooperar, de col·laborar i de sumar. Alguns s’afanyen a buscar culpables i no a buscar solucions, segell d’identitat d’algunes formacions polítiques. Nosaltres hi som per col·laborar i resoldre problemes”, ha afegit.

“Ningú trencarà el diàleg a Catalunya perquè és el que volen les catalanes i els catalans. I hem de tenir un diàleg entre catalans, i el President hauria de ser tots els catalans. Que ens convoqui, perquè ens puguem manifestar respecte i trobar un consens a la nostra societat”, ha dit. Tant Miquel Iceta com Salvador Illa han tingut unes paraules de record per al periodista Antonio Franco.

Avui s’ha celebrat la Festa de la Rosa ala pineda de Gavà, amb les intervencions del ministre de Cultura i Esports i primer secretari del PSC, Miquel Iceta; el president del Grup Parlamentari Socialistes i Units per Avançar i secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa, la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, i l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia.

Per la seva banda, la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha afirmat que “tenim una oportunitat de reprendre la reconstrucció i reprendre el camí del diàleg. Tenim l’oportunitat de tancar les ferides i reconstruir els ponts. És l’hora del retrobament i de la reconciliació, i que Catalunya torni a ser un motor econòmic”. “Hem perdut més de deu anys i tenim grans projectes que necessiten consensos. Tenir Pedro Sánchez a La Moncloa és la garantia que a Catalunya li anirà bé”, ha afegit.

Darrere les càmeres

No et perdis el making of de la Festa de la Rosa, amb tot el que no es va veure darrere les càmeres.

Les fotos de la Festa de la Rosa 2021

Les millors fotografies de la Festa de la Rosa del PSC

Festa de la Rosa 2021

Vídeo

Vídeo complet de la Festa de la Rosa, amb les intervencions de Gemma Badia, Raquel Sánchez, Salvador Illa i Miquel Iceta