Actualitat

La Comunitat Valenciana ha mobilitzat 9 vegades més recursos que Catalunya: “Se’n diu governar”

20 juliol 2022

Salvador Illa

El president del Grup Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa, ha recordat avui que Catalunya ha destinat 120 milions d’euros per fer front a les conseqüències de la guerra de Putin contra Ucraïna, mentre que d’altres comunitats autònomes han mobilitzat molts més recursos. “Senyor Aragonès, es queixa de pocs recursos, però la Comunitat Valenciana ha mobilitzat 994 milions: d’això se’n diu governar, prendre decisions i prioritzar”.

En la seva intervenció a la sessió de control, Salvador Illa ha lamentat que hagin passat dos mesos sense noticies de noves mesures per fer front a les conseqüències de la guerra: “Reunir-nos a tots els grups per fer fotos no és el camí. Té la meva mà estesa per treballar”.

Salvador Illa també ha volgut traslladar tot l’escalf als afectats i afectades pels incendis a Catalunya, la resta d’Espanya i Europa, i agrair la tasca de tots els cossos i persones que estan participant en l’extinció. “Fem una crida a la prudència, tenint en compte les condicions climàtiques molt adverses”.