Actualitat

“La campanya electoral ja té un guanyador: la política útil”

26 maig 2023

El Primer Secretari del PSC, Salvador Illa, ha afirmat avui que “alguns, en lloc de proposar, només ataquen. Nosaltres tenim la tranquil·litat de la feina ben feta. A alguns els veus nerviosos i angoixats, nosaltres volem transformar la realitat. Nosaltres pensem en l’interès general i no en els interessos personals. La política útil és la que practica el President Sánchez i la que practiquen les alcaldesses i els alcaldes socialistes”.

“La política útil és la que obert una nova etapa a Catalunya. La campanya electoral ja té un guanyador: la política útil, perquè s’han parlat de coses concretes, de problemes concrets que afecten les ciutadanes i els ciutadans. I és una novetat, perquè feia anys que no passava”, ha subratllat.

Durant un acte electoral a Tarragona amb el Secretari General del PSOE i President del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, i el candidat del PSC a l’alcaldia, Rubén Viñuales, Salvador Illa ha dit al president del Govern d’Espanya que “volem agrair la teva presència aquí, tancant la campanya per primera vegada a Catalunya, i també les teves polítiques, la teva concepció de la política”.

Pedro Sánchez ha dit que “us demano que aneu a votar socialista per defensar el que importa. Com més forts estiguem els socialistes, més fort tindrem el nostre estat del benestar. A la dreta li molesta tot, que assenyalem els grans tenidors, que vulguem garantir habitatges per als joves. La gent té drets, exigeix dignitat, i això vol dir que les institucions tenim l’obligació de garantir aquests drets”.

Rubén Viñuales ha assenyalat que el socialisme “dona les mateixes oportunitats a tothom, sigui quin sigui el seu codi postal. El millor de Tarragona està per arribar, volem crear un nou model de futur que ens permeti créixer i donar uns millors serveis públics”.