Actualitat

“Junts i ERC viuen fora de la realitat. Nosaltres estem centrats en unir i servir els catalans”

8 abril 2024

El candidat i primer secretari del PSC, Salvador Illa, s’ha reunit amb la direcció de la UGT de Catalunya, encapçalada pel seu secretari general, Camil Ros, i ha refermat el seu compromís amb el benestar i el progrés del conjunt de treballadors i treballadores després d’una dècada de governs d’ERC i Junts que no han prioritzat els serveis públics ni la resolució dels problemes reals de la ciutadania.

“Junts per Catalunya viu literalment fora de la realitat, i ERC viu en el relat pel relat. Nosaltres, amb el màxim respecte cap a tothom i amb la màxima educació, ens centrem en les coses, i en unir i servir els catalans”, ha destacat Salvador Illa en declaracions als mitjans abans de la trobada.

Salvador Illa s’ha compromès a impulsar la tercera gran transformació de Catalunya, en què es posaran els serveis públics al centre, i ha assegurat que aconseguirà un millor finançament: “Si jo sóc president de la Generalitat, resoldré el finançament de Catalunya. Catalunya tindrà un finançament just; no parlaré tant i treballaré més”.

Sobre la participació de Pere Aragonès en el debat promogut pel PP al Senat, Salvador Illa ha lamentat que “ningú ho entén”, “ni per la temàtica ni pel resultat obtingut, que és zero”. “Aquí s’amaga un rerefons: el PP vol posar el Senat en campanya per trolejar Catalunya i el candidat Aragonès fa el joc al PP alimentant una trola que no porta enlloc. És el relat pel relat. Està allunyat de la realitat”.  

“Nosaltres volem tocar de peus a terra i parlar dels problemes que preocupen els ciutadans. Deu anys després de governs de Junts i ERC, que viuen fora de la realitat, no estem preparats per fer front a la sequera, estem a la cua en renovables, educació i infraestructures”, ha lamentat Salvador Illa, que demanat a la ciutadania confiança per formar un govern “sòlid i estable”.