Actualitat

Judith Alcalà, secretària quarta de la Mesa del Parlament de Catalunya en la XV legislatura

11 juny 2024

Judith Alcalà, diputada socialista i secretària d’organització del PSC a Lleida, Pirineu i Aran, ha estat escollida pel grup dels Socialistes-Units per Avançar com a secretària quarta de la Mesa del Parlament de Catalunya en la XV legislatura que comença. En el ple de constitució, els Socialistes van elegir a David Pérez Ibáñez, company socialista de l’Hospitalet de Llobregat, com vicepresident segon i a Rosa Maria Ibarra, companya socialista i primera candidata per Tarragona, secretària tercera a la mesa. “És un honor que els companys socialistes m’hagin donat l’oportunitat de formar part d’aquest projecte. Adquireixo aquesta responsabilitat amb el ple convenciment que faré aprenentatges meravellosos i que serviré a la ciutadania amb dedicació i treball. M’omple d’orgull i felicitat ser dona i socialista i, per descomptat, respresentar Lleida, el Pirineu i l’Aran, a la mesa, al Parlament i arreu”, ha explicat Alcalà. I ha afegit que “aquesta nova etapa que s’obre al Parlament de Catalunya serà, sense cap mena de dubte, una oportunitat per començar a treballar pel territori, amb Salvador Illa al capdavant, perquè així ens ho va fer saber la ciutadania a les urnes”.
La diputada socialista i secretària d’organització del PSC a Lleida, Pirineu i l’Aran ocuparà la secretaria quarta de la mesa, amb la representació de dos membres més del Partit dels Socialistes de Catalunya.

Judith Alcalà, diputada socialista i secretària d’organització del PSC a Lleida, Pirineu i Aran, ha estat escollida pel grup dels Socialistes-Units per Avançar com a secretària quarta de la Mesa del Parlament de Catalunya en la XV legislatura que comença.

En el ple de constitució, els Socialistes van elegir a David Pérez Ibáñez, company socialista de l’Hospitalet de Llobregat, com vicepresident segon i a Rosa Maria Ibarra, companya socialista i primera candidata per Tarragona, secretària tercera a la mesa.

“És un honor que els companys socialistes m’hagin donat l’oportunitat de formar part d’aquest projecte. Adquireixo aquesta responsabilitat amb el ple convenciment que faré aprenentatges meravellosos i que serviré a la ciutadania amb dedicació i treball. M’omple d’orgull i felicitat ser dona i socialista i, per descomptat, respresentar Lleida, el Pirineu i l’Aran, a la mesa, al Parlament i arreu”, ha explicat Alcalà.

I ha afegit que “aquesta nova etapa que s’obre al Parlament de Catalunya serà, sense cap mena de dubte, una oportunitat per començar a treballar pel territori, amb Salvador Illa al capdavant, perquè així ens ho va fer saber la ciutadania a les urnes”.