Actualitat

Joan Manuel Cabello elegit alcaldable del PSC a Montblanc per unanimitat

9 novembre 2022

ORIENTATS CAP AL PROGRÉS
A Montblanc ens cal un període llarg d’estabilitat i de progrés. Això no és un tema d’egos, ni de noms, sinó de gestió i de saber aprofitar les oportunitats -que les tenim- per créixer en benestar.

L’actual portaveu socialista a l’Ajuntament de Montblanc, Joan Manuel Cabello, ha estat elegit com a alcaldable del PSC a la capital de la Conca de Barberà a les eleccions municipals del mes de maig. Cabello ha obtingut el vot a favor de tots els militants socialistes que han participar a l’assemblea de l’agrupació.

Cal recordar que Joan Manuel Cabello és actualment regidor membre del Govern de l’Ajuntament de Montblanc en què és el titular de vàries regidories i àrees de Govern.

Precisament per això, el ja alcaldable socialista s’ha mostrat convençut “que el PSC registrarà un gran creixement a Montblanc aquestes properes eleccions perquè hem pogut demostrar, i així ho ha constatat la ciutadania, que som un partit seriós de Govern que assumeix les seves responsabilitats i fa que l’administració municipal sigui més àgil i eficaç.”

“A Montblanc ens cal un període llarg d’estabilitat i de progrés. Això no és un tema d’egos, ni de noms, sinó de gestió i de saber aprofitar les oportunitats -que les tenim- per créixer en benestar. Montblanc mereix més i només la candidatura del PSC és capaç de sumar totes les sensibilitats que constitueixen la nostra riquesa plural com a poble, sense deixar ningú enrere i sense vetos ni exclusions”, ha argumentat.

En aquest sentit ha manifestat el seu compromís de defensar Montblanc, els interessos de Montblanc, “a Barcelona, a Madrid, a Brussel·les, i a on faci falta. I si cal enfrontar-me al meu partit per defensar els interessos del nostre poble ho faré sense titubejar. Que ningú tingui cap dubte. Ja no soc jo i la meitat d’un altre, jo soc una persona que creu que el lideratge és necessari per fer avançar Montblanc i que, humilment però amb determinació, em sento capaç d’aportar aquest lideratge per fer que el poble avanci.”

El PSC es presenta a aquestes eleccions amb una expectativa d’un gran creixement no només a Montblanc sinó al conjunt de la comarca. En aquest sentit, Joan Manuel Cabello està convençut que seguirà l’onada de creixement que ja es va iniciar a les eleccions generals de 2019 i que després s’ha consolidat als comicis de la Generalitat en què la candidatura socialista de Salvador Illa va guanyar les eleccions.