Actualitat

Jaume Collboni: “És l’hora d’obrir una nova etapa a Barcelona que jo vull liderar”

25 setembre 2022

“Laforça del socialisme català surt de les nostres idees, de treballar plegats, de la nostra persistència i de no rendir-nos mai”, ha assegurat Jaume Collboni durant la seva intervenció a la Festa de la Rosa, a la Pineda de Gavà.

Recuperar l’alcaldia de Barcelona

Collboni també ha assegurat que “Cal recuperar l’alcaldia de la ciutat per aconseguir la millor Barcelona. La Barcelona que es mereixen els barcelonins i les barcelonines. Ha arribat l’hora d’obrir una nova etapa a Barcelona, amb un alcalde socialista, i jo vull liderar aquesta nova etapa”, ha assegurat.

Obrir una nova etapa a Catalunya

De la mateixa manera, Collboni ha dit que és el moment d’obrir una nova etapa a Catalunya amb en Salvador Illa al capdavant. Ha assegurat que el PSC és “l’única força política capaç de fer front a la dreta i l’ultradreta, i també és la solució davant aquest independentisme intol·lerant que pretén imposar-nos l’enfrontament i la ruptura entre catalans. La nostra força ho evitarà”, ha assegurat.

«Protegir els drets dels febles contra l’abús dels forts»

Finalment, ha recordat que la base del socialisme democràtic és “protegir els drets dels febles contra l’abús dels forts, i assegurar-nos que els qui més tenen siguien els qui més contribueixin” i que precisament “això és el que està fent el nostre president Pedro Sánchez, és el que està fent el Govern d’Espanya”, ha conclòs.