Actualitat

Jaume Collboni es reuneix amb veïns i veïnes de Gràcia

27 setembre 2022

  • El Primer Tinent d’Alcalde de Barcelona ha mantingut una trobada amb els barris del Camp d’En Grassot i Gràcia Nova on ha escoltat les propostes, idees i punts de millora que li han traslladat els veïns i veïnes dels barris
  • Durant l’esdeveniment li han acompanyat també la Tercera Tinenta d’Alcalde, Laia Bonet i el conseller de districte, Alberto Lacasta

Jaume Collboni, primer tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, s’ha reunit amb veïns i veïnes del barri de Gràcia amb la finalitat d’escoltar les idees i propostes que tenen per al territori; també, per a parlar sobre les seves preocupacions i atendre les seves demandes. La trobada ha tingut lloc en el Passeig de Sant Joan.

Parlem del teu barri

Aquesta trobada s’emmarca en la línia de trobades que Jaume Collboni mantindrà durant els pròxims mesos en diversos barris de la ciutat. L’objectiu d’aquestes trobades és poder conversar amb els barcelonins i barcelonines sobre les diferents problemàtiques que els afecten, i escoltar les idees, propostes i opinions dels veïns i veïnes sobre com millorar els seus barris.

Els i les socialistes sabem que ningú millor que els mateixos veïns i veïnes saben què necessiten els seus barris. Per això continuarem fent aquestes reunions en molts més barris de la ciutat, per a parlar amb molts més veïns i veïnes i continuar millorant junts els diferents barris de la ciutat.

Tothom està cridat a participar

Els veïns i veïnes que desitgin participar en aquestes trobades poden apuntar-se emplenant el formulari que trobaran en el següent enllaç, i rebran una notificació via correu electrònic o SMS per a avisar-los quan vagi a tenir lloc la pròxima reunió en el seu barri.