Actualitat

Jaume Collboni es reuneix amb un centenar de veïns i veïnes de Bon Pastor i Baró de Viver

3 novembre 2022

  • El Primer Tinent d’Alcalde de Barcelona ha escoltat les propostes, idees i punts de millora que li ha traslladat la ciutadania d’aquests barris del districte de Sant Andreu de Barcelona

Jaume Collboni ha visitat el Bon Pastor i Baró de Viver per mantenir una trobada amb un grup de veïns i veïnes per de parlar de la situació d’aquests barris. Durant la trobada, el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament va poder escoltar reivindicacions i queixes del veïnat.

Durant l’acte, Collboni va escoltar totes les demandes dels veïns i veïnes del barri i va respondre a les seves preguntes. En aquesta ocasió, la trobada ha tingut lloc a l’Auditori de la Biblioteca del Bon Pastor.

Els veïns i les veïnes van comentar aspectes relacionats amb diferents qüestions que els preocupen, com per exemple la neteja, la manca de civisme d’alguns veïns i veïnes, o els problemes d’habitatge als barris.

Trobades a tots els barris de la ciutat

Aquesta reunió, que s’enmarca en la sèrie de trobades que el socialista està mantenint al tots els barris i els districtes de la ciutat, té com a objectiu escoltar les idees i propostes que la ciutadania de Barcelona té per al territori i les seves demandes per millorar els diferents barris.