Actualitat

Jaume Collboni es reuneix amb el veïnat del barri de Maternitat-Sant Ramon, a Les Corts

12 desembre 2022

El Primer Tinent de Barcelona i candidat socialista a l’Alcaldia de la ciutat, Jaume Collboni, s’ha reunit aquesta tarda amb el veïnat del barri de Maternitat-Sant Ramon de Barcelona, al districte de Les Corts.

Collboni i el veïnat s’han reunit al Casal de Gent Gran de Sant Ramon (carrer Cardenal Reig, 11), on han mantingut una conversa oberta i participativa sobre els temes que afecten a la comunitat.

La trobada de Collboni amb veïns i veïnes del barri ha permès al Primer Tinent de la ciutat escoltar de primera mà les preocupacions i necessitats dels habitants del barri. Els veïns i veïnes del barri han expressat les seves inquietuds sobre diverses qüestions, com ara la manca d’espais verds i equipaments per a l’oci i l’esport, la poca oferta d’habitatges assequibles i els problemes de seguretat en algunes zones del barri. Collboni ha escoltat atentament totes les preocupacions i les propostes de millora del veïnat per al barri, i s’ha compromès a treballar conjuntament amb la comunitat per abordar-los.

La trobada ha sigut molt valorada pels veïns i les veïnes, que han agrait la presència de Collboni i la disposició del candidat socialista per escoltar les seves demandes. Molts han destacat la importància que els polítics mantinguin un diàleg obert i proper amb la ciutadania, i han asegurat que aquesta trobada ha sigut un bon exemple de com ha de ser la relació entre les autoritats electes i la comunitat.

El proper dijous, 15 de desembre, tindrà lloc la propera trobada de Collboni amb el veïnat. Serà al districte de Sarrià-Sant Gervasi, al Centre Cívic Casa Sagnier, als Jardins d’Enric Sagnier. Aquesta serà la darrera trobada abans de Nadal. Les reunions es reprendran al gener de 2023.