Actualitat

Inma Morales, candidata del PSC a l’alcaldia d’Altafulla

2 novembre 2022

Inma Morales ja va liderar la llista del PSC a les eleccions municipals de 2019, any en què va aconseguir recuperar la presència socialista a la sala de plens del consistori.

Inma Morales serà l’alcaldable del PSC a l’Ajuntament d’Altafulla a les eleccions municipals del proper mes de maig. Morales ha estat elegida com a alcaldable amb el vot unànime de tots els assistents a l’assemblea de l’agrupació socialista d’Altafulla que, posteriorment, serà ratificat pel Consell de Federació del PSC del Camp de Tarragona.

L’alcaldable del PSC ha agraït la confiança rebuda per part de tota la militància del PSC d’Altafulla. “Crec, honestament, que arribo amb saba nova després de tot el que he après en aquests darrers quatre anys com a portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Altafulla”, ha emfatitzat.

Cal recordar que Inma Morales ja va liderar la llista del PSC a les eleccions municipals de 2019 en què va aconseguir recuperar la presència socialista a la sala de plens del consistori. “En aquests moments ja estem treballant per configurar una llista municipal i un programa electoral potent que faci guanyar embranzida al nostre poble, tal i com es mereix Altafulla.”

“El PSC a Altafulla, com al conjunt del país, és sinònim d’estabilitat i progrés i precisament això és el que més ens convé aquests propers anys: estabilitat i progrés. D’inestabilitat ja n’hem viscut –i massa- en aquests darrers anys. És moment de girar full, passar pàgina, i que Altafulla recuperi la il·lusió”, ha explicat l’alcaldable.

En relació amb el programa socialista Inma Morales ha subratllat que “el lideratge que Altafulla necessita, sobretot, és tenir les idees clares, la determinació de dur-les a terme i confiança en el futur d’un poble com el nostre que combina creixement amb el manteniment d’uns estàndards de qualitat de vida d’excel·lència.”

“En aquests moments de crisi a nivell europeu no ens podem permetre tenir un ajuntament fragmentat, amb una multiplicitat de forces polítiques representades a la sala de plens. En aquest sentit, el PSC és la única opció capaç de garantir l’estabilitat i el rigor en la gestió a Altafulla, com ho hem demostrat sempre quan hem tingut responsabilitats de Govern.”

Morales ha recordat que “davant del xec en blanc que demanen alguns, el PSC es presenta amb l’aval de la bona feina feta durant tota la nostra trajectòria política. Una feina que és sinònim de creixement, sense deixar ningú abandonat a la seva dissort.”

Finalment, l’alcaldable del PSC s’ha compromès a treballar pensant en les necessitats dels veïns d’Altafulla que pitjor ho estan passant com a conseqüència de la situació econòmica. “És l’hora de posar l’accent en les necessitats de les persones, no en les grans infraestructures”, ha resumit Inma Morales.