Actualitat

Illa participa a la sessió de treball organitzada per la Cecot amb representants del PSC

1 març 2024

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha participat aquest matí a la sessió de treball organitzada per la Cecot amb representants del PSC.  Illa, ha estat acompanyat per la portaveu del Grup Socialistes i Units per Avançar, Alícia Romero; pels diputats del Parlament, Òscar Ordeig, Eva Candela i Pol Gibert; pels diputats del Congrés, Paco Aranda i Alba Soldevilla, i per la senadora, Elena Vila.

La reunió, celebrada a la seu de la patronal a Terrassa, s’emmarca en el programa de sessions de treball per tractar els reptes i oportunitats per les pimes en l’actual context socioeconòmic i geopolític.

Durant la seva intervenció, Salvador Illa, ha valorat de manera positiva aquestes trobades perquè “traslladeu sempre les coses ben estructurades i pensades”. “Hem vingut a escoltar per continuar treballant per a la prosperitat de Catalunya. El PSC som un partit a favor de l’empresa i els empressaris”, ha explicat. Tanmateix, Illa s´ha mostrat optimista i ha augurat el 2024 “com un bon any per al desenvolupament empresarial i econòmic”.

La sessió de treball s´ha estructurat en 5 eixos: l’impuls a la industria, autopistes administratives i propostes de simplificació i agilitat dels tràmits administratius, competitivitat fiscal de les empreses, marc laboral  i autònoms. La Cecot i PSC han conjugat preocupacions, reptes i oportunitats de les pimes.

Alicia Romero, ha conclòs la jornada posant en valor la tasca de les patronals i s’ha emplaçat a contiunar “treballant de manera conjunta  amb els agents econòmics per millorar la competitivitat de les empreses i el país”.