Actualitat

Illa celebra que “per primera vegada en molts anys es parla de solucionar problemes i no de la divisió dels catalans”

24 maig 2023

El primer secretari del PSC i cap de l’Oposició, Salvador Illa, ha celebrat que, “per primera vegada en molts anys, es parla de solucionar problemes i no de la divisió dels catalans”, gràcies en bona part a la contribució del PSC i el seu estil de fer política. 

En un contacte informatiu a Igualada amb el candidat del PSC a l’alcaldia, Jordi Cuadras, Salvador Illa ha demanat el vot a tots aquells ciutadans i ciutadanes “que volen seguir pel camí de posar Catalunya per sobre de tot, pel camí de generar prosperitat i protegir les persones”. “Ens avala la credibilitat de la feina feta”, ha afegit. 

Salvador Illa ha recordat que el PSC va primer a totes les enquestes, però ha demanat no abaixar la guàrdia ni confiar-se: “No badem, no hi ha res fet fins que es voti”. 

Jordi Cuadras ha demanat un “nou impuls” per Igualada, després d’una etapa liderada per un govern “que no ha fet propostes”. “Nosaltres sí que tenim propostes, propostes per portar Igualada al 2030 i fer que la ciutat avanci. Estem preparats”, ha afegit.