Actualitat

“Hi ha un camí alternatiu en el qual hi cabem tots, que mira endavant i respecta tothom”

8 octubre 2022

El president del Grup Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa, ha lamentat la inestabilitat del govern de Catalunya des del seu inici ara fa 500 dies, una situació aguditzada amb la sortida de JxCat: ”Però vull traslladar un missatge de tranquil•litat, confiança i esperança a la ciutadania perquè hi ha un camí alternatiu en el qual hi cabem tots, que mira endavant i respecta tothom”. 

En declaracions als mitjans aquest dissabte en el marc d’una visita a Bagà i Berga, Salvador Illa ha detallat que el proper dilluns el PSC celebrarà una Comissió Executiva extraordinària i que proposarà “seguir com fins ara, construint l’alternativa que fa 500 dies que treballa i que mira endavant buscant el retrobament dels catalans entre els catalans i dels catalans amb la resta d’espanyols”. Una alternativa -ha afegit- “que està centrada a resoldre els problemes de la ciutadania i no en baralles estèrils com fan els socis de govern”.  

Garantir aquesta alternativa, però, “no significa dir no a tot”, ha recordat Salvador Illa, tornant a oferir la mà estesa per negociar els pressupostos. “En dues ocasions s’ha rebutjat la meva oferta, però la mantinc. Pensem en el bé del país i no tenim pressa per res”.