Actualitat

“He traslladat al president del Parlament que presentaré la meva candidatura a presidir la Generalitat. Però li he demanat més temps per obtenir la majoria progressista”

19 juny 2024

El Primer Secretari del PSC, Salvador Illa, ha afirmat avui que “he traslladat al president del Parlament que presentaré la meva candidatura a presidir la Generalitat de Catalunya. Li he demanat més temps per continuar treballant per obtenir el suport de la majoria progressista”. “Treballarem per a una majoria progressista que hi ha a la Cambra. Hem iniciat converses amb aquests grups. Quan tingui la majoria suficientment madura, es prendran les decisions corresponents. No farem perdre el temps a Catalunya”, ha dit.  

En roda de premsa al Parlament, Salvador Illa ha indicat que “per honestedat, li he comunicat al president del Parlament que en cap cas ens abstindrem o donarem suport a cap altre candidat”.

A la reunió amb el President del Parlament, Salvador Illa ha expressat “la nostra disposició i voluntat de treballar reforçar el caràcter institucional del Parlament, la plena disposició del primer grup de la cambra a treballar en aquesta direcció”.