Actualitat

“Haurem de fer alguna hora extra per vetllar que el govern no sigui el comitè electoral d’Aragonès”

24 gener 2024

Salvador Illa a l'Hemicicle del Parlament de Catalunya

El cap de l’Oposició i president del Grup Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa, ha traslladat a Pere Aragonès la seva “decepció” pels canvis fets al govern, tenint en compte que no solucionaran els problemes i reptes de Catalunya i que estan orientats a “satisfer allò que necessita el candidat d’ERC i no el president”.

“Aragonès no està per la feina, està per les eleccions. És decebedor i un altre gran error de presidència que Calalunya no mereix”, ha destacat Salvador Illa al Parlament, lamentant que “Aragonès està en mode electoral”, quelcom que “s’evidencia quan algú que és president ha de ser nomenat candidat i ascendir a viceconseller al seu responsable de campanya”.

“Enmig d’una sequera, Catalunya necessita això. Les decisions del govern seran per interessos electorals o per solucionar la sequera, sortir de la cua en educació i posar al dia les infraestructures que necessita el país?”, s’ha preguntat Salvador Illa, que ha defensat que els canvis de govern –els tercers en tres anys- evidencien “la inestabilitat” del govern.

Tot plegat –ha afegit- indica que “estem en mode electoral”. “La remodelació ve marcada pels equilibris del partit”, i “Catalunya necessita algú que pensi en el país i no en els equilibris del partit”. “Per molts canvis de govern que hi hagi, Aragonès segueix tenint 33 diputats”.

Malgrat aquesta situació, el PSC-Units seguirà “constituint una alternativa amb mà estesa i política útil, intentant que Catalunya no pagui els errors de la presidència d’Aragonès”. “Haurem de fer alguna hora extra per vetllar que el govern no sigui el comitè electoral d’Aragonès”.