Actualitat

“Girona, com Catalunya té molt potencial. La prioritat ara és governar”

21 setembre 2022

El Primer Secretari del PSC, Salvador Illa, ha afirmat avui que “Girona, com Catalunya té molt potencial. La qüestió és si ho estem fent prou bé. No es tracta d’entrar en un espiral pessimista, es tracta de fer-ho bé des del Govern de Catalunya i des de l’àmbit municipal. Hem de fer una política útil i constructiva. S’està fent bé a Catalunya i a Girona? Jo crec que es pot fer millor. La prioritat ara és governar i allà on no governem construir una alternativa i ajudar, perquè una bona oposició fa un bon govern”.

Durant un diàleg obert que ha mantingut aquesta tarda amb la diputada i candidata del PSC a Girona, Sílvia Paneque, a l’Auditori de la Mercè de la ciutat, Salvador Illa ha indicat que “és molt important mirar endavant. És rellevant tenir un nord i que el projecte sigui construït col·lectivament”. “No col·laborar entre administracions és un error. És una de les lliçons que ens ha ensenyat la pandèmia. Col·laborar és més difícil, requereix coratge, però és la manera d’avançar”, ha dit.

Per la seva banda, Sílvia Paneque ha assenyalat que un dels seus grans objectius per al proper mandat és “recuperar l’ambició de Girona com a capital”. “Això requereix l’inici d’un diàleg i requereix també la creació d’estratègies conjuntes per ser àrea metropolitana de Girona”, ha dit Paneque, que ha afegit que “portem més de 10 anys sense que s’hagi avançat gens en aquesta qüestió ni sobre el terreny ni amb la Generalitat”.