Actualitat

“Fem política útil i seriosa perquè Catalunya avanci amb pressupost i no per falcar un govern dèbil”

23 novembre 2022

El president del Grup Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa, ha recordat que s’ofereix des de finals d’agost per negociar els pressupostos:
“Estava i segueixo convençut que l’aprovació d’un pressupost de país és ara el més important per a Catalunya. Però l’1 de gener no en tindrem i el responsable és Aragonès”.

“No es confongui Aragonès: nosaltres fem política útil i seriosa perquè Catalunya avanci amb pressupost i no per falcar el govern més dèbil dels darrers 40 anys”, ha indicat Salvador Illa al Parlament durant la sessió de control, afegint que precisament la política útil i seriosa no és la que caracteritza el govern de la Generalitat.

Salvador Illa ha lamentat que no s’hagi facilitat al grup socialista la documentació requerida sobre el pressupost, la qual cosa demostra que “són converses que no es poden qualificar de negociacions”. També ha constatat que no es genera cap confiança trobar-se la informació als mitjans de comunicació. “Ens assabentem per tercers de documentació que havíem sol·licitat i no se’ns havia lliurat”, ha lamentat: “Vostè sabrà amb qui compta. D’aquesta manera, no”.