Actualitat

Fabian Review (Regne Unit)

3 abril 2023

La revista Fabian Review és trimestral i va ser fundada per la Fabian Society al Regne Unit l'any 1884. Es dedica a debats i anàlisis de polítiques progressistes, amb la missió de promoure una societat més igualitària i democràtica.

La Fabian Review és una revista trimestral fundada per la Fabian Society al Regne Unit l’any 1884. La Fabian Society va ser creada el 1883 com un grup de debat i estudi sobre política i economia i es va convertir en un dels grups intel·lectuals més influents del país en les dècades següents. La revista és una continuació d’aquesta tasca de debat i reflexió, i el seu nom fa referència a la seva arrel intel·lectual i socialista.

La revista Fabian Review tracta temes de justícia social, drets humans, igualtat de gènere, política, economia i societat en general, sempre des d’una perspectiva progressista. La seva missió és promoure el pensament progressista i la construcció d’una societat més igualitària i democràtica, i ho fa publicant articles, entrevistes i ressenyes de llibres d’autors reconeguts i especialistes en les diferents àrees temàtiques.

La revista està estructurada en diferents seccions, entre les quals destaquen la secció de política, amb articles que analitzen els moviments socials i polítics de tot el món, i la secció d’economia, que aborda temes com la desigualtat, la globalització o el canvi climàtic. També hi ha seccions dedicades a l’educació, la cultura o la salut, entre altres.

Per consultar la revista Fabian Review es pot accedir a la seva pàgina web, on es poden llegir els articles de cada número, així com a través de la seva versió impresa, que es distribueix en llibreries especialitzades i per subscripció. A més, la revista organitza esdeveniments i conferències en les quals es debaten els temes que tracta, amb la participació d’experts i pensadors progressistes.

J.F.F.

Fitxa tècnica

Format: electrònic i en paper

Pàgina web

Llengües: anglès

Xarxes socials: vimeo, facebook, twitter

Tipus de continguts: articles, entrevistes, assajos, reportatges, tribunes d’opinió Cost: disposa de continguts en obert i continguts accessibles mitjançant subscripció