Actualitat

“És temps d’executar i no d’estudiar les infraestructures que faran que Catalunya a avanci”

24 gener 2023

La portaveu del Grup Socialistes i Units per Avançar, Alícia Romero, ha argumentat avui que “toca avançar” perquè “Catalunya ja ha perdut prou oportunitats”. Per això, urgeix un pressupost que inclogui totes les propostes socialistes, escollides precisament per assegurar prosperitat econòmica i protecció a la ciutadania. 

“És temps d’executar projectes i no d’estudiar les infraestructures que faran que Catalunya a avanci”, ha dit Alícia Romero en roda de premsa al Parlament, en referència a les propostes del PSC en matèria d’infraestructures, les quals s’abordaran en el ple d’aquesta setmana a través d’una moció socialista que inclou, entre d’altres, el suport a la Ronda Nord i a l’ampliació de l’aeroport. 

Alícia Romero ha detallat que el grup socialista està estudiant les esmenes presentades per la resta de grups, però ha indicat que “encara que s’arribi a un acord sobre la B-40, caldrà seguir negociant” la resta del pressupost. 

“No hi ha acord amb el govern sobre els pressupostos d’aquest 2023. No hi ha acord. Ni acord parcial, ni d’algunes coses… Els acords es fan totals, i si no, no hi ha acord. S’ha de seguir negociant i no ens aixecarem de la taula. És Aragonès qui ha de buscar els suports i seduir. És qui s’hauria de sentir pressionat”, ha afegit. 

I, en aquest sentit, ha insistit: “Nosaltres volem un acord. Ho hem dit des del mes d’agost. Tenim la voluntat que s’aprovin el més aviat possible. Però, per a això, el govern ha d’acceptar les nostres condicions. No pot ser que una minoria s’imposi a una majoria”.